Tuesday, June 7, 2011

belajar belajar belajar~

assalamualaikum and selamat petang..
hehehe..

today was my first class : introduction to creative and critical thinking.
okay...lidah jadi kelu nk ckp english dalam kelas..
da 3 bulan cuti..kemahiran da jadi kurang..huahua~


act,5hb da daftar masok uia..then dapt dorm E-2-2..
okay la...dulu tingkat 3 skg da tingkat 2..
alhamdulillah :))

6hb...first day as a student..tp semua pakat p shooping barang kat tesco,putra nilai..
well...tesco 2 bru ad je 3 bulan yg lepas..
bg yang xd short sem,memg semangat lah nk  g tesco 'baru' 2..haha
(mcm la tesco kat malaysia ni lain2) :P


p/s: tp tesco la yang menemukan saya dengan 3 orang junior masa high school..hehe

jadual untuk sem ni pon padat..sangat okay!~
lau azue mesti dy akan ckap rasakan!rasakan!...haha..
subject pon sgt tough..


basic communication
basic political science
basic history
introduction to creative and critical thinking
basic research method and report writing
english level 6

semua class kat tingkat 3..huhu

lastly, moga Allah mudahkan urusan untuk my last semester in foundation :)
sesusah mana pown nak hadapi last semester ni,Allah xkan bg ujian yang mana hambaNya xmmpu.
so,insyaAllah try my best :)

bila dah kat cni...rindu sumayya..


sekian,wassalam.



2 comments:

  1. hayya kak. karat ye? kena polish balik laaaa.

    ReplyDelete